De bedoeling van deze brand activation campagne is trouwens ook niet mis: mensen (jij dus ook!) kunnen een echt gouden ananaspartje ter waarde van € 3.500,- winnen door naar www.delmontegold.nl te surfen en zich in te schrijven als Goldlover. Ook op Facebook zijn er trouwens mooie prijzen te winnen. De leukste inzendingen van gouden momenten krijgen een leuk prijzenpakket opgestuurd met allerlei ananas merchandise.
Voor ik aan de slag ging met de inhoud van het blik, proefde ik uiteraard uitgebreid. Wel, dit goedje heeft/geeft goud in de mond en niet alleen bij de ochtendstond. Voor zo’n potteke (oei, sorry, Nederlandse lezers!) ananas-kokosijs mag je me zelfs ’s nachts wakker maken. Dit is hartstikke lekker! 😉
Nodig
1 groot blik Del Monte GOLD van 565 g
1 blik kokosroom (geen kokosmelk)
2 el poedersuiker (of meer naar smaak) of honing (voor wie het helemaal gezond wil houden)
Bereiding
Laat de ananasschijven uitlekken en vang het sap op.
Snijd de ananasschijven in stukjes en stop ze in een diepvrieszakje in de diepvries.
Verdeel de kokosroom over ijsblokbakjes en zet deze eveneens in de diepvries.
Laat alles een paar uur en bij voorkeur een nacht opstijven.
Doe al ingrediënten, inclusief het opgevangen sap en de suiker, in een krachtige blender en mix tot een homogene massa.
Schep in een spuitzak en spuit heerlijke, gezonde toefjes ananas-kokosijs in potjes. Zonder lactose en 100% vegan!
Myriam,
Welk een inhoud had uw blik kokosroom aub?
Dank
Chantal, mijn blik had een inhoud van 400 ml.
Groetjes
Myriam